Τράπεζες και υφαρπαγή χρήματος

Posted On Οκτώβριος 12, 2007

Filed under metablogging, politics

Comments Dropped 4 Σχόλια

contentsegment_5242683_1.jpg

Να και μία σοβαρή καμπάνια στα ελληνικά blogs. Έχοντας λάβει μέρος και σε άλλες καμπάνιες, λιγότερο σοβαρές, θεωρώ εαυτόν υποχρεωμένο να προπαγανδίσει αυτήν την διαδικτυακή διαμαρτυρία όσο περισσότερο μπορεί. Ο old boy έκανε την αρχή. Τον ακολούθησαν οι ομιλούσες σκιές. Αν και θεωρώ την εν γένει ηθική στάση ισοδύναμη με ευνουχισμό, στο σημείο αυτό, μη όντας τραπεζίτης και μη έχοντας άμεσο συμφέρον από την τραπεζική κλίκα, ενώ παράλληλα βλέπω διαρκώς να αφαιρούνται σταθερά λογιών-λογιών μικροποσά από το λογαριασμό μου χάρη στην νομική ασυλία του τραπεζικού τραστ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ιδιαίτερα και έχοντας αγανακτήσει από την έπαρση που επιδεικνύουν στη συμπεριφορά τους οι τράπεζες απέναντι στους πελάτες τους κατακλέβοντάς τους με πλήρη πολιτική κάλυψη και βλέποντας πως οι περισσότεροι συμπολίτες μου συνεχίζουν να πριμοδοτούν εκλογικά τους προστάτες αυτής της ασυδοσίας των τραπεζών, λαμβάνω κι εγώ μέρος στην εκστρατεία που ξεκίνησε ο old boy.

Σειρά σου τώρα!

Φώναξε:

Τα λεφτά μας πίσω!

Advertisements

4 Responses to “Τράπεζες και υφαρπαγή χρήματος”

 1. vasikos metoxos

  Τυχερός στο Βερολίνο. Η πόλη είναι πλέον ανυπόφορη. Καλή συνέχεια.

 2. Exiled

  Ευχαριστώ. Βασικός λόγος της εθελούσιας εξόδου από την πόλη υπήρξε και η διαφυγή από τους ελληναράδες που την καταδυναστεύουν, έχοντας ως χαρακτηριστικότερο σημάδι τους τη σιγουριά του βλάκα. Πάντως, όπου και να πας, υπάρχουν άτομα για να δημιουργήσεις παρέες-κρυψώνες και να γίνει πιο υποφερτή η ζωή στην πόλη. Καλή δύναμη.

 3. vasikos metoxos

  «Οι ελληναράδες που την καταδυναστεύουν». Η πόλη που κατάντησε κρυσφήγετο της βλακείας και της κακογουστιάς. Η σειρά ατελείωτη :Δήμαρχος, Νομάρχης, Μητροπολίτης, Πανεπιστήμιο. Εάν το καλοσκεφτείς, τότε το Βερολίνο είναι κοντά. Αλλά που να τρέχεις τώρα στην Κίνα για να κρυφτείς…

 4. Under Const-Action

  Στο θέμα του ποστ: Οι τράπεζες όχι μόνο υφαρπάζουν χρήμα, αλλά υπαγορεύουν και πολιτικές στην κυβέρνηση. Αναλυτικά για πρόσφατη έκθεση τράπεζας, που δημοσιεύτηκε μέσω δελτίου τύπου, στο:
  Η Εθνική Τράπεζα υπαγορεύει πολιτικές στην κυβέρνηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s